Conscious Fashion DIY Kostym design

TYGKURS

Hej Allihopa hoppas att ni mår bra! En sak som jag har gjort de senaste veckorna är att jag gjort klart min tygkurs!! Jag startade en tygkurs åt mig själv eftersom att jag kände att jag verkligen ville veta vad alla tyger heter på Engelska. Jag ville också gå igenom alla tygsorter ordentligt och förstå dess kvaliteter och användningsområden 🙂

Här är alla tygprover som jag beställt från Minervacrafts.com, det är Gaberdine’s, Georgette’s olika sorters bomullsväv och så vidare. Jag skippade att beställa de tyger som jag vet att jag kan och har arbetat mycket med. Det var otroligt användbart att ha tygprover på de olika sorterna jag kände mig osäker på, på så sätt kunde jag gämföra de med varandra. Många tyger är ju väldigt lika. Vissa sorter beställde jag även 2st av så att jag verkligen ska ha en bra bild av tygets egenskaper! 😀

Vad gäller namnen, så kan jag konstatera att många tyger heter ungefär samma sak på engelska som på svenska, men några var nya!

Jag känner mig supernöjd över att jag gjort det här och mycket mer kittad inför framtida jobb 🙂

/Isabella Juliosdotter

You Might Also Like