Conscious Fashion DIY Kostym design

TYGKURS

Hej Allihopa hoppas att ni mår bra! En sak som jag har gjort de senaste veckorna är att jag gjort klart min tygkurs!! Jag startade en tygkurs åt mig själv eftersom att jag kände att jag verkligen ville veta vad alla tyger heter på Engelska. Jag ville också gå igenom alla tygsorter ordentligt och förstå dess kvaliteter och användningsområden 🙂

Här är alla tygprover som jag beställt från Minervacrafts.com, det är Gaberdine’s, Georgette’s olika sorters bomullsväv och så vidare. Jag skippade att beställa de tyger som jag vet att jag kan och har arbetat mycket med. Det var otroligt användbart att ha tygprover på de olika sorterna jag kände mig osäker på, på så sätt kunde jag gämföra de med varandra. Många tyger är ju väldigt lika. Vissa sorter beställde jag även 2st av så att jag verkligen ska ha en bra bild av tygets egenskaper! 😀

Vad gäller namnen, så kan jag konstatera att många tyger heter ungefär samma sak på engelska som på svenska, men några var nya!

Jag känner mig supernöjd över att jag gjort det här och mycket mer kittad inför framtida jobb 🙂

/Isabella Juliosdotter

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Louise Sterner
  April 21, 2020 at 8:41 am

  Hej! Just upptäckt ditt forum, Väldigt härligt. Går det att beställa en klänning i sekelskiftesstil av dig? Vänliga hälsningar från någon född i fel sekel. Louise.

 • Reply
  Alicia Sivert
  July 20, 2020 at 6:23 am

  Så proffsigt och pedagogiskt! Både för en själv och för att hjälpa andra förstå. Men dessutom känns det som en godisbutik att titta på alla de färggranna bitarna. Jag blir glad i hela kroppen!

  • Reply
   bella
   July 23, 2020 at 9:12 pm

   Jaa visst blir man glad!! Och det blir så enkelt att komma ihåg, lite som tyg memory 🙂

  Leave a Reply