Kostym design

1920’s Gold

Vision realisation.. Det är coolt med kostym, jag kan drömma ihop en outfit i mitt huvud, tänka ut att “Oh! vad snyggt det skulle vara med rutiga strumpor till” och att “Ja då kan jag ha Libertyscarfen som en stor rosett”. Jag dagdrömmer liksom fram alla detaljer och provar olika varianter för min inre bild tills att det klickar rätt 😀

Kommer ni ihåg inlägget jag skrev om plus four byxorna förra hösten? Det är himla roligt att spåna på olika ideer och planera sömnads projekt men dom som blir till verklighet är oslagbara. Den känslan av att det klickar rätt som jag får när jag spånar materialiseras när jag gör plagget i verkligheten och hittar rätt balans. Det är helt magiskt. Det är vackert att titta på och sedan att jag kan bära plaggen är som att leva ut känslan av en film, nu finns det en extra bit av detta universum som inte fanns innan.

/Isabella Juliosdotter ✨

You Might Also Like