By Bella

London i semestertider

Jag var nyligen till London pĂ„ Ă€ventyr!đŸŒč Huvudattraktionen med resan var att besöka den utomordentligt fantastiska Dior utstĂ€llingen pĂ„ Victoria&Albert museet men under min vistelse sĂ„ hann jag med ett par andra guldkorn ✹

SĂ„ medans jag hĂ„ller pĂ„ att gĂ„ igenom de mĂ„nga (!!) bilderna jag tog pĂ„ utsĂ€llningen sĂ„ tĂ€nkte jag tipsa om lite andra roliga platser man kan besöka i London 😀

 

Jag kommer nog aldrig tröttna pÄ Londons vackra pubar 

 

Shaukat fabrics i Kensington var ett stĂ€lle som jag hade bestĂ€mt att jag ville gĂ„ till innan jag Ă„kte, de Ă€r nĂ€mligen ett av fĂ„ stĂ€llen som har Liberty’s manchester tyger!! Åh jag var sĂ„ peppad, de köper in och sĂ€ljer nya och gamla kollektioner av Liberty tyger och hela nedervĂ„ningen var full med rullar av vackert mönstrade bomullstyger.

 

Jag köpte paisley manchestertyget jag hade kollat upp online innan samt en remsa underbart rosa mönstrat bomullstyg som jag planerar att göra en scarf av!

Helt underbara mönster frĂ„n Liberty! 😍

 

Jag kan rekommendera 222 Vegan cuisine i kensington för jÀttegod vegansk mat!!

(Bilden Àr frÄn deras fb sida)

 

 

The V&A

Efter utstÀllingen pÄ Victoria&Albert museet sÄ tog jag in den vackra arkitekturen och Ät deras veganska lunch- Àven den supergod! Bra jobbat!

 

Mot eftermiddag/kvÀllen efter utstÀllningen sÄ utforskade jag Covent Garden.

Jag tyckte vĂ€ldigt mycket om atmosfĂ€ren runt Covent garden fullt med fina butiker och restauranger! ✹✹

 

FrĂ„n Chelsea hela vĂ€gen lĂ€ngs King’s road till the Duke of York square var ett annat favoritomrĂ„de! 🙂 HĂ€r har jag hittat Anthropology- en inredningsaffĂ€r och en mini Free people. En större Free people finns pĂ„ the Duke of York square.

 

Jag hann med lite turistande runt Hyde park och Buckingham palace 😉

Queen’s Gate

Buckingham palace 🙂

 

Viktigast, förutom utstĂ€llingen sĂ„klart, var att jag visste att jag var tvungen att hinna med att köpa munkar frĂ„n “Doughnut time”!!

Som vegan sĂ„ Ă€r munkar en sak som jag inte kan Ă€ta, men just munkar var en sak som jag Ă€lskade innan jag slutade Ă€ta animaliska produkter. SĂ„ nĂ€r jag igenom ett tips frĂ„n en brittisk youtuber hittade doughnut time sĂ„ var det en no brainer! De sĂ€ljer helt fantastiskt maffiga doughnuts för alla!!! 😍

Doughnut time Àr utspritt pÄ lite olika stÀllen i London med större och mindre affÀrer, jag köpte frÄn den pÄ shaftesbury avenue ( i nÀrheten av oxford st.)!

 

“Doughnut Time”

AlltsĂ„ kolla in!! 😍😍 

De hade iallafall 4 st veganska munkar och en superstor. SĂ„ himla bra ocksĂ„ att de liksom inte hade “dubbletter” pĂ„ sĂ„ sĂ€tt köper alla bara den smaken man vill ha 🙂

 

Veganska munkar frĂ„n Dougnut time! 😀

Åh vad goda dom var!! De tog dock tvĂ„ dagar att Ă€ta upp, med hjĂ€lp haha, supermĂ€ttande och söta.

Nöjd och glad Ă„kte jag tillbaka till Sverige! 😀

 

Hej London! đŸŒč💐

 

 

 

/Isabella Juliosdotter

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply