By Bella

London i semestertider

Jag var nyligen till London på äventyr!🌹 Huvudattraktionen med resan var att besöka den utomordentligt fantastiska Dior utställingen på Victoria&Albert museet men under min vistelse så hann jag med ett par andra guldkorn ✨

Så medans jag håller på att gå igenom de många (!!) bilderna jag tog på utsällningen så tänkte jag tipsa om lite andra roliga platser man kan besöka i London 😀

 

Jag kommer nog aldrig tröttna på Londons vackra pubar 

 

Shaukat fabrics i Kensington var ett ställe som jag hade bestämt att jag ville gå till innan jag åkte, de är nämligen ett av få ställen som har Liberty’s manchester tyger!! Åh jag var så peppad, de köper in och säljer nya och gamla kollektioner av Liberty tyger och hela nedervåningen var full med rullar av vackert mönstrade bomullstyger.

 

Jag köpte paisley manchestertyget jag hade kollat upp online innan samt en remsa underbart rosa mönstrat bomullstyg som jag planerar att göra en scarf av!

Helt underbara mönster från Liberty! 😍

 

Jag kan rekommendera 222 Vegan cuisine i kensington för jättegod vegansk mat!!

(Bilden är från deras fb sida)

 

 

The V&A

Efter utställingen på Victoria&Albert museet så tog jag in den vackra arkitekturen och åt deras veganska lunch- även den supergod! Bra jobbat!

 

Mot eftermiddag/kvällen efter utställningen så utforskade jag Covent Garden.

Jag tyckte väldigt mycket om atmosfären runt Covent garden fullt med fina butiker och restauranger! ✨✨

 

Från Chelsea hela vägen längs King’s road till the Duke of York square var ett annat favoritområde! 🙂 Här har jag hittat Anthropology- en inredningsaffär och en mini Free people. En större Free people finns på the Duke of York square.

 

Jag hann med lite turistande runt Hyde park och Buckingham palace 😉

Queen’s Gate

Buckingham palace 🙂

 

Viktigast, förutom utställingen såklart, var att jag visste att jag var tvungen att hinna med att köpa munkar från “Doughnut time”!!

Som vegan så är munkar en sak som jag inte kan äta, men just munkar var en sak som jag älskade innan jag slutade äta animaliska produkter. Så när jag igenom ett tips från en brittisk youtuber hittade doughnut time så var det en no brainer! De säljer helt fantastiskt maffiga doughnuts för alla!!! 😍

Doughnut time är utspritt på lite olika ställen i London med större och mindre affärer, jag köpte från den på shaftesbury avenue ( i närheten av oxford st.)!

 

“Doughnut Time”

Alltså kolla in!! 😍😍 

De hade iallafall 4 st veganska munkar och en superstor. Så himla bra också att de liksom inte hade “dubbletter” på så sätt köper alla bara den smaken man vill ha 🙂

 

Veganska munkar från Dougnut time! 😀

Åh vad goda dom var!! De tog dock två dagar att äta upp, med hjälp haha, supermättande och söta.

Nöjd och glad åkte jag tillbaka till Sverige! 😀

 

Hej London! 🌹💐

 

 

 

/Isabella Juliosdotter

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply