DIY

Hängslen

Jag blev SÅ nöjd med dessa matchande hängslena!!

 

 

 

Som mitt-ryggbit gjorde jag en lite rolig design med rutorna åt olika håll 🙂

 

 

Hängslena är till de här byxorna (funkar såklart med andra plagg också) ———->

Min rutiga Dandy outfit

 

Jag har velat ha ett par hängslen så länge. Mycket av det jag syr sitter i midjan eftersom att jag tycker det är himla snyggt och det passar mig bra. Men plagg som sitter i midjan kan vara lite knepiga, då det ofta känns som att de antingen är för tajta för magen, eller för lösa och åker ner… Då är hängslen toppen! Och väldigt stylish.

Jag har dock inte riktigt hittat ett par som jag tyckt om så tillslut bestämde jag mig för att sy ett par egna! Jag hade en del rest material kvar från “Dandy” outfiten så det rutiga tyget fick bli helheten och sedan satte jag elastiskt band täckt av det lila kantbandet som ryggbanden.

Hängsle clips hittar man i de flesta sybehörsaffärer. 

 

Vill man prova att göra sina egna hängslen, kan man följa denna väldigt enkla modell i videon nedan, som även hjälpte mig lista ut hur jag skulle trä på metall clipsen 😀

 

Hej så länge! 😀

 

 

/Isabella Juliosdotter

You Might Also Like