Kostym design

Natur och Glam fredag

Freedaaag!! Och jag har sytt på för fullt. Ni kommer väl ihåg moodboarden?

 

Här är en liten sneak peak!

Jag tyckte väldigt mycket om iden att ha ett så “enkelt” material som bomull i en galaklänning. Så det fick bli en del av släpet. Det blev så fint och krinklat när jag tvättade det. Bomullen blir en fin naturlig touch mitt i all glamour. Jag har även bomull synligt i toppen vilket ni får se senare..:)

 

Här är insidan av släpet till vänster och utsidan till höger. Den stark rosa tyllen kommer att vara mitt bak.

 

Nu tar jag helg! Ha det bäst så länge!

 

/Isabella Juliosdotter

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Galapremiär av Unga Astrid | Bella
    October 2, 2018 at 5:29 pm

    […] Hela förra veckan skrev jag om design och tillverkningsprocessen, moodboard, skiss, material och sömnad. […]

  • Leave a Reply